Skip to main content

Städfirman i Kalmar med prisvärda lösningar på alla möjliga tjänster

På Alla möjliga tjänster kan vi alltid erbjuda våra kunder trygg och prisvärd städning. Vi är stolta över att kunna erbjuda en rad olika städtjänster, som hemstädning, företagsstäd, fönsterputsning och flyttstädning. Oavsett vilken typ av städning du behöver hjälp med, ser vi fram emot att ta tag i ditt projekt och se till att dina städbehov uppfylls på bästa sätt.

Vårt företag har sin bas i Kalmar och har också närvaro i Mörbylånga, Borgholm, Torsås och Nybro.

Alla våra medarbetare är flerspråkiga, vilket innebär att vi kan erbjuda våra tjänster på flera olika språk.

Flyttstädning, storstädning och fönsterputsning

Eller fyll i formuläret:

Flyttstädning

När man ska flytta behöver man planera och packa, vilket kan vara stressigt. Att tänka på flyttstädningen kan vara extra påfrestande. Att anlita en städfirma för flyttstäd kan göra processen bekvämare, särskilt om man flyttar långt.

Vi på Alla möjliga tjänster Kalmar AB erbjuder komplett utbud av städtjänster, inklusive flyttstädning. Vi garanterar att städningen utförs korrekt och med ett perfekt resultat. Så om du vill slippa tänka på flyttstädning, vänd dig till oss för hjälp.

Du är välkommen att kontakta oss för att få ett fast och konkurrenskraftigt pris på din flyttstädning i Kalmar med omnejd.

Fönsterputsning

Hos oss kan du själv välja hur ofta du vill ha fönsterputsning och i vilken omfattning. Du kan välja om du vill ha med eller utan abonnemang.

Våra abonnemang går att få med intervaller från en gång i månaden till en gång per år. Välj även om ni vill ha enbart utsida eller både in och utsida från gång till gång.

Storstädning

En storstädning är inte alltid den andra lik. Det beror ju helt på vad du som kund har behov av att få städat. Ibland kan det vara hela hemmet som ska städas ovanligt nog och andra gånger kanske det bara är ett rum som behöver en extra genomgång.

© Alla möjliga tjänster AB