Fönsterputsning

Vi gillar att putsa fönster. Vi älskar att lämna skinande rena fönster efter oss.

Hos privatpersoner kan RUT-avdrag användas vid fönsterputsning. Priset är 175 kr per timme (efter RUT-avdrag) och hur många timmar som går åt beror på vilken typ av fönster som ska putsas. Vi avtalar gärna fast pris för uppdraget eftersom vi vill att kunden ska veta vad det kostar redan när ni bokar tjänsten.

Startavgift är 550 kr. I det ingår max två timmars arbete och en serviceavgift.

Vi pustar även fönster hos företag. Boka fönsterputs i trapphus, på kontor, i kyrkan eller på byggen hos oss.

Kontakta oss för en offert på mejl kontakt@allamojligatjanster.se

Städhjälp och flyttstädning

Städhjälp och flyttstädning

Vill du ha det rent och snyggt hemma? Ta hjälp av oss för städning. Vi utför alla typer av städning, hemstädning, storstädning och flyttstädning. Det ger dig tid till annat som du kanske tycker är roligare eller viktigare.

Läs mer

Byggstädning

Byggstädning

Ta hjälp av oss för städning på byggen. Vi städar bodar och gör slutstädning med mera. Våra anställda är skolungdomar som gärna jobbar på kvällar och tidiga mornar.

Läs mer

Fönsterputsning

Fönsterputsning

Har ni svårt att se ut, behöver fönsterna putsas? Fönsterputsning är vår specialitet. Vi pustar fönster hemma hos privat kunder. För företag och föreningar putsar vi fönster i kontor, kyrkor och trapphus med mera.

Läs mer

Trädgårdshjälp, tillsyn, transport och skruva ihop möbler

Trädgårdshjälp, tillsyn, transport och skruva ihop möbler

Vi kommer gärna och klipper din gräsmatta. Ja även annan trädgårdsskötsel kan vi göra. Lägg dig i hängmattan och låt oss ta fram och använda din gräsklippare. Från 1/1 2021 har RUT-tjänsterna utökats med möjlighet för RUT-avdrag för tillsyn av ditt hem eller sommarstuga, transport av sånt som ska skänkas och för att få hjälp med att skruva ihop möbler. Fråga oss om hjälp även med detta.

Läs mer

Företags- och trappstädning

Företags- och trappstädning

Låt oss sköta era trapphus och städningen på kontor och i butiker. Våra medarbetare städar gärna efter stängningsdags eftersom de ofta går i skolan på dagtid.

Läs mer

amt:s frisörer

amt:s frisörer

Våra öppettider är vardagar 8:30-17:30. Övrig tid enligt översenskommelse. Boka tid hos vår headmaster Camilla Nilsson. Ring 0709 10 23 22 Välkommen till salongen på Frejagatan 1 i Kalmar.

Läs mer

Kontakt

E-post: kontakt@allamojligatjanster.se
Mobil: 0709 10 23 22

AMT:s Frisörer

Frejagatan 1, Kalmar
Öppettider: Mån-Fre 8:30-17:30