Skip to main content

Städfirman i Kalmar med prisvärda lösningar på alla möjliga tjänster

På Alla möjliga tjänster kan vi alltid erbjuda våra kunder trygg och prisvärd städning. Vi är stolta över att kunna erbjuda en rad olika städtjänster, som hemstädning, företagsstäd, fönsterputsning och flyttstädning. Oavsett vilken typ av städning du behöver hjälp med, ser vi fram emot att ta tag i ditt projekt och se till att dina städbehov uppfylls på bästa sätt.

Vårt företag har sin bas i Kalmar och har också närvaro i Mörbylånga, Borgholm, Torsås och Nybro.

Alla våra medarbetare är flerspråkiga, vilket innebär att vi kan erbjuda våra tjänster på flera olika språk.

Trädgårdshjälp och  transport

Från 1 januari 2021 ingår flera av våra fixartjänster även i så kallade RUT-tjänster. Det innebär att du kan få RUT-avdrag även för att

  • få tillsyn av din sommarstuga eller bostad när du är bortrest
  • köra bort dina saker till second hand eller loppis
  • få nya möbler ihop skruvade och upp ställada på plats

Vi kan hjälpa dig med alla de här RUT-tjänsterna.
Pris fr 437,50:- i timmen, RUT-avdraget ges med 25-50% av arbetskostnaden beroende på vilken tjänst som utförs. Serviceavgift á 55-110:- tillkommer.

Vi älskar trädgårdar och ännu mer snygga trädgårdar. Behöver du hjälp att hålla trädgården snygg är vi rätt företag för dig.

Lägg dig i hängmattan så plockar vi fram din gräsklippare och fixar gräset. Vi kan även rensa ogräs, klippa häcken eller andra buskar och skörda frukt från dina träd och.

Trädgårdstjänster ingår i RUT-tjänster. Pris från 219:- i timmen, efter RUT-avdrag. Serviceavgift á 55-110:- tillkommer.

Vilka behov att hjälp har du? Vi erbjuder som sagt alla möjliga tjänster och med våra fixartjänster kan vi lösa många problem. Kom till oss med dina önskemål så ska vi göra allt för att försöka lösa dem åt dig.

OBS fixartjänster som inte ingår i RUT-tjänster, debiteras hela timpriset 437:50 kr/timmen. För löpande uppdrag avtalar vi ett fast pris.

Boka eller få en offert!

Fyll i formuläret.

© Alla möjliga tjänster AB