Trädgårdshjälp, tillsyn, transport och hjälp att skruva ihop möbler.

Från 1 januari 2021 ingår flera av våra fixartjänster även i så kallade RUT-tjänster. Det innebär att du kan få RUT-avdrag även för att

  • få tillsyn av din sommarstuga eller bostad när du är bortrest
  • köra bort dina saker till second hand eller loppis
  • få nya möbler ihop skruvade och upp ställada på plats

Vi kan hjälpa dig med alla de här RUT-tjänsterna.
Pris fr 378:- i timmen, RUT-avdraget ges med 25-50% av arbetskostnaden beroende på vilken tjänst som utförs. Serviceavgift á 50-100:- tillkommer.

Vi älskar trädgårdar och ännu mer snygga trädgårdar. Behöver du hjälp att hålla trädgården snygg är vi rätt företag för dig.

Lägg dig i hängmattan så plockar vi fram din gräsklippare och fixar gräset. Vi kan även rensa ogräs, klippa häcken eller andra buskar och skörda frukt från dina träd och.

Trädgårdstjänster ingår i RUT-tjänster. Pris från 189:- i timmen, efter RUT-avdrag. Serviceavgift á 50-100:- tillkommer.

Vilka behov att hjälp har du? Vi erbjuder som sagt alla möjliga tjänster och med våra fixartjänster kan vi lösa många problem. Kom till oss med dina önskemål så ska vi göra allt för att försöka lösa dem åt dig.

OBS fixartjänster som inte ingår i RUT-tjänster, debiteras hela timpriset 378 kr/timmen. För löpande uppdrag avtalar vi ett fast pris.

Städhjälp och flyttstädning

Städhjälp och flyttstädning

Vill du ha det rent och snyggt hemma? Ta hjälp av oss för städning. Vi utför alla typer av städning, hemstädning, storstädning och flyttstädning. Det ger dig tid till annat som du kanske tycker är roligare eller viktigare.

Läs mer

Byggstädning

Byggstädning

Ta hjälp av oss för städning på byggen. Vi städar bodar och gör slutstädning med mera. Våra anställda är skolungdomar som gärna jobbar på kvällar och tidiga mornar.

Läs mer

Fönsterputsning

Fönsterputsning

Har ni svårt att se ut, behöver fönsterna putsas? Fönsterputsning är vår specialitet. Vi pustar fönster hemma hos privat kunder. För företag och föreningar putsar vi fönster i kontor, kyrkor och trapphus med mera.

Läs mer

Trädgårdshjälp, tillsyn, transport och skruva ihop möbler

Trädgårdshjälp, tillsyn, transport och skruva ihop möbler

Vi kommer gärna och klipper din gräsmatta. Ja även annan trädgårdsskötsel kan vi göra. Lägg dig i hängmattan och låt oss ta fram och använda din gräsklippare. Från 1/1 2021 har RUT-tjänsterna utökats med möjlighet för RUT-avdrag för tillsyn av ditt hem eller sommarstuga, transport av sånt som ska skänkas och för att få hjälp med att skruva ihop möbler. Fråga oss om hjälp även med detta.

Läs mer

Företags- och trappstädning

Företags- och trappstädning

Låt oss sköta era trapphus och städningen på kontor och i butiker. Våra medarbetare städar gärna efter stängningsdags eftersom de ofta går i skolan på dagtid.

Läs mer

amt:s frisörer

amt:s frisörer

Våra öppettider är vardagar 8:30-17:30. Övrig tid enligt översenskommelse. Boka tid hos vår headmaster Camilla Nilsson. Ring 0709 10 23 22 Välkommen till salongen på Frejagatan 1 i Kalmar.

Läs mer

Kontakt

E-post: kontakt@allamojligatjanster.se
Mobil: 0709 10 23 22

AMT:s Frisörer

Frejagatan 1, Kalmar
Öppettider: Mån-Fre 8:30-17:30