Städfirman i Kalmar med prisvärda lösningar på alla möjliga tjänster

På Alla möjliga tjänster kan vi alltid erbjuda våra kunder trygg och prisvärd städning. Vi är stolta över att kunna erbjuda en rad olika städtjänster, som hemstädning, företagsstäd, fönsterputsning och flyttstädning. Oavsett vilken typ av städning du behöver hjälp med, ser vi fram emot att ta tag i ditt projekt och se till att dina städbehov uppfylls på bästa sätt.

Vårt företag har sin bas i Kalmar och har också närvaro i Mörbylånga, Borgholm, Torsås och Nybro.

Alla våra medarbetare är flerspråkiga, vilket innebär att vi kan erbjuda våra tjänster på flera olika språk.

Trädgårdshjälp, tillsyn, transport och hjälp att skruva ihop möbler.

Från 1 januari 2021 ingår flera av våra fixartjänster även i så kallade RUT-tjänster. Det innebär att du kan få RUT-avdrag även för att

  • få tillsyn av din sommarstuga eller bostad när du är bortrest
  • köra bort dina saker till second hand eller loppis
  • få nya möbler ihop skruvade och upp ställada på plats

Vi kan hjälpa dig med alla de här RUT-tjänsterna.
Pris fr 410:- i timmen, RUT-avdraget ges med 25-50% av arbetskostnaden beroende på vilken tjänst som utförs. Serviceavgift á 55-110:- tillkommer.

Vi älskar trädgårdar och ännu mer snygga trädgårdar. Behöver du hjälp att hålla trädgården snygg är vi rätt företag för dig.

Lägg dig i hängmattan så plockar vi fram din gräsklippare och fixar gräset. Vi kan även rensa ogräs, klippa häcken eller andra buskar och skörda frukt från dina träd och.

Trädgårdstjänster ingår i RUT-tjänster. Pris från 205:- i timmen, efter RUT-avdrag. Serviceavgift á 55-110:- tillkommer.

Vilka behov att hjälp har du? Vi erbjuder som sagt alla möjliga tjänster och med våra fixartjänster kan vi lösa många problem. Kom till oss med dina önskemål så ska vi göra allt för att försöka lösa dem åt dig.

OBS fixartjänster som inte ingår i RUT-tjänster, debiteras hela timpriset 410 kr/timmen. För löpande uppdrag avtalar vi ett fast pris.

Boka eller få en offert!

Fyll i formuläret.

© Alla möjliga tjänster AB

Hemstädning och flyttstädning

Vill du ha det rent och snyggt hemma? Ta hjälp av oss för städning. Vi utför alla typer av städning, hemstädning, storstädning och flyttstädning. Det ger dig tid till annat som du kanske tycker är roligare eller viktigare.

Fönsterputsning

Har ni svårt att se ut, behöver fönsterna putsas? Fönsterputsning är vår specialitet. Vi pustar fönster hemma hos privat kunder. För företag och föreningar putsar vi fönster i kontor, kyrkor och trapphus med mera.

Kontors-, lokal- och trappstädning

Låt oss sköta era trapphus och städningen på kontor och i butiker. 

Trädgårdshjälp

Vi kommer gärna och klipper din gräsmatta. Ja även annan trädgårdsskötsel kan vi göra. Lägg dig i hängmattan och låt oss ta fram och använda din gräsklippare. Eller varför inte utnyttja RUT-tjänsterna för tillsyn av ditt hem eller sommarstuga, transport av sånt som ska skänkas och för att få hjälp med att skruva ihop möbler?

Byggstädning

Ta hjälp av oss för städning på byggen. Vi städar bodar och gör slutstädning med mera. 

© Alla möjliga tjänster AB