Om oss

Med hjärta för integration

Vi är precis som vi heter ett företag som erbjuder alla möjliga tjänster. Vi städar, putsar fönster, klipper gräs, sätter upp gardiner, lagar kläder och mindre flyttuppdrag. Vi har även projektledning, bemanning, rekrytering inom integration och konsulttjänster inom miljöområdet.

Men framförallt satsar vi på att ge nyanlända ungdomar arbete vid sidan om sina studier. Vi tycker det är viktigt att ge ungdomar chansen att skaffa sig arbetslivserfarenhet så fort som möjligt efter att de kommit till Sverige. Alla vill jobba men få har rätten att göra det under tiden som asylsökande. Nu har många ungdomar fått uppehållstillstånd för att studera men när studierna är slut måste de hitta ett jobb inom 6 månader för att få behålla uppehållstillståndet. Vi vet att det är svårt för alla ungdomar att hitta jobb direkt efter gymnasiet och det blir ännu svårare för den som är ny i Sverige. Det är här vi på Alla möjliga tjänster ser att vi och våra kunder kan göra en viktig insats.

Genom att boka oss så ger vi arbete till ungdomar så att de lättare kan integreras och få erfarenhet, kompetens och referenser att ta med sig till sitt nästa jobb.

Vi hoppas att du vill vara en del av vår affärsidé och boka våra tjänster.

Med vänliga hälsningar
Jessica Rydell
Grundare av Alla möjliga tjänster

Städhjälp och flyttstädning

Städhjälp och flyttstädning

Vill du ha det rent och snyggt hemma? Ta hjälp av oss för städning. Vi utför alla typer av städning, hemstädning, storstädning och flyttstädning. Det ger dig tid till annat som du kanske tycker är roligare eller viktigare.

Läs mer

Byggstädning

Byggstädning

Ta hjälp av oss för städning på byggen. Vi städar bodar och gör slutstädning med mera. Våra anställda är skolungdomar som gärna jobbar på kvällar och tidiga mornar.

Läs mer

Fönsterputsning

Fönsterputsning

Har ni svårt att se ut, behöver fönsterna putsas? Fönsterputsning är vår specialitet. Vi pustar fönster hemma hos privat kunder. För företag och föreningar putsar vi fönster i kontor, kyrkor och trapphus med mera.

Läs mer

Trädgårdshjälp, tillsyn, transport och skruva ihop möbler

Trädgårdshjälp, tillsyn, transport och skruva ihop möbler

Vi kommer gärna och klipper din gräsmatta. Ja även annan trädgårdsskötsel kan vi göra. Lägg dig i hängmattan och låt oss ta fram och använda din gräsklippare. Från 1/1 2021 har RUT-tjänsterna utökats med möjlighet för RUT-avdrag för tillsyn av ditt hem eller sommarstuga, transport av sånt som ska skänkas och för att få hjälp med att skruva ihop möbler. Fråga oss om hjälp även med detta.

Läs mer

Företags- och trappstädning

Företags- och trappstädning

Låt oss sköta era trapphus och städningen på kontor och i butiker. Våra medarbetare städar gärna efter stängningsdags eftersom de ofta går i skolan på dagtid.

Läs mer

amt:s frisörer

amt:s frisörer

Våra öppettider är vardagar 8:30-17:30. Övrig tid enligt översenskommelse. Boka tid hos vår headmaster Camilla Nilsson. Ring 0709 10 23 22 Välkommen till salongen på Frejagatan 1 i Kalmar.

Läs mer

Kontakt

E-post: kontakt@allamojligatjanster.se
Mobil: 0709 10 23 22

AMT:s Frisörer

Frejagatan 1, Kalmar
Öppettider: Mån-Fre 8:30-17:30