Om oss

Med hjärta för integration

Vi är precis som vi heter ett företag som erbjuder alla möjliga tjänster. Vi städar, putsar fönster, klipper gräs, sätter upp gardiner, lagar kläder och mindre flyttuppdrag. Vi har även projektledning, bemanning, rekrytering inom integration och konsulttjänster inom miljöområdet. Vi arbetar både mot företag och privatpersoner.

Vi satsar på att ge nyanlända ungdomar arbete och att leverera en tjänst av god kvalitet. Vi utbildar själva våra medarbetare för att vara säkra på att ge samma kvalitet på alla arbeten. Det ingår även kompetensutveckling varje år för alla medarbetare. För oss är kvalitet på utfört arbete och nöjda kunder lika viktigt som att ge ungdomar jobb.

Genom att boka oss så ger vi arbete till ungdomar så att de lättare kan integreras och få erfarenhet, kompetens och referenser att ta med sig i livet.

Vi hoppas att du vill vara en del av vår affärsidé och boka våra tjänster.

Med vänliga hälsningar
Jessica Rydell
Grundare av Alla möjliga tjänster

Städhjälp och flyttstädning

Städhjälp och flyttstädning

Vill du ha det rent och snyggt hemma? Ta hjälp av oss för städning. Vi utför alla typer av städning, hemstädning, storstädning och flyttstädning. Det ger dig tid till annat som du kanske tycker är roligare eller viktigare.

Läs mer

Byggstädning

Byggstädning

Ta hjälp av oss för städning på byggen. Vi städar bodar och gör slutstädning med mera. Våra anställda är skolungdomar som gärna jobbar på kvällar och tidiga mornar.

Läs mer

Fönsterputsning

Fönsterputsning

Har ni svårt att se ut, behöver fönsterna putsas? Fönsterputsning är vår specialitet. Vi pustar fönster hemma hos privat kunder. För företag och föreningar putsar vi fönster i kontor, kyrkor och trapphus med mera.

Läs mer

Trädgårdshjälp, tillsyn, transport och skruva ihop möbler

Trädgårdshjälp, tillsyn, transport och skruva ihop möbler

Vi kommer gärna och klipper din gräsmatta. Ja även annan trädgårdsskötsel kan vi göra. Lägg dig i hängmattan och låt oss ta fram och använda din gräsklippare. Från 1/1 2021 har RUT-tjänsterna utökats med möjlighet för RUT-avdrag för tillsyn av ditt hem eller sommarstuga, transport av sånt som ska skänkas och för att få hjälp med att skruva ihop möbler. Fråga oss om hjälp även med detta.

Läs mer

Företags- och trappstädning

Företags- och trappstädning

Låt oss sköta era trapphus och städningen på kontor och i butiker. Våra medarbetare städar gärna efter stängningsdags eftersom de ofta går i skolan på dagtid.

Läs mer