Städfirman i Kalmar med prisvärda lösningar på alla möjliga tjänster

Trygg och prisvärd städning är någonting vi alltid kan leverera till våra fantastiska kunder. Vi kan hjälpa er med allt från hemstädning och företagsstäd till fönsterputsning och storstädning. Vi ser fram mot att ta tag i ditt projekt.

Vi finns i Kalmar, Mörbylånga, Borgholm, Torsås och Nybro.

Psst... Alla våra medarbetare är flerspråkiga!.

Om oss

Välkommen till Alla Möjliga Tjänster – din städfirma i Kalmar

Vi är din lokala städfirma i Kalmar som kan erbjuda dig allt inom städ för både hem och kontor. Vi städar, putsar fönster, klipper gräs, sätter upp gardiner och tar hand om mindre flyttuppdrag. Vi arbetar både mot företag och privatpersoner.

Vi har valt att satsa på unga och nyanlända för att bidra till att de får en chans att komma in i arbetslivet. Det har lett till att vi har mycket motiverade och engagerade medarbetare som utför arbetet med stor arbetsglädje och för ett perfekt resultat. vi är stolta över vilka vi är och har blivit, och det borgar för att tjänsterna vi utför håller högsta kvalitet.

All vår personal är utbildade och har erfarenhet av städbranschen vilket ger oss rätt förutsättningar att alltid utföra våra uppdrag korrekt och med högsta kvalitet.

Med vänliga hälsningar
Jessica Rydell
Grundare av Alla möjliga tjänster

© Alla möjliga tjänster AB

Städhjälp och flyttstädning

Vill du ha det rent och snyggt hemma? Ta hjälp av oss för städning. Vi utför alla typer av städning, hemstädning, storstädning och flyttstädning. Det ger dig tid till annat som du kanske tycker är roligare eller viktigare.

Byggstädning

Ta hjälp av oss för städning på byggen. Vi städar bodar och gör slutstädning med mera. Våra anställda är skolungdomar som gärna jobbar på kvällar och tidiga mornar.

Fönsterputsning

Har ni svårt att se ut, behöver fönsterna putsas? Fönsterputsning är vår specialitet. Vi pustar fönster hemma hos privat kunder. För företag och föreningar putsar vi fönster i kontor, kyrkor och trapphus med mera.

Trädgårdshjälp

Vi kommer gärna och klipper din gräsmatta. Ja även annan trädgårdsskötsel kan vi göra. Lägg dig i hängmattan och låt oss ta fram och använda din gräsklippare. Från 1/1 2021 har RUT-tjänsterna utökats med möjlighet för RUT-avdrag för tillsyn av ditt hem eller sommarstuga, transport av sånt som ska skänkas och för att få hjälp med att skruva ihop möbler. Fråga oss om hjälp även med detta.

Företags- och trappstädning

Låt oss sköta era trapphus och städningen på kontor och i butiker. Våra medarbetare städar gärna efter stängningsdags eftersom de ofta går i skolan på dagtid.

© Alla möjliga tjänster AB