Skip to main content

Städfirman i Kalmar med prisvärda lösningar på alla möjliga tjänster

På Alla möjliga tjänster kan vi alltid erbjuda våra kunder trygg och prisvärd städning. Vi är stolta över att kunna erbjuda en rad olika städtjänster, som hemstädning, företagsstäd, fönsterputsning och flyttstädning. Oavsett vilken typ av städning du behöver hjälp med, ser vi fram emot att ta tag i ditt projekt och se till att dina städbehov uppfylls på bästa sätt.

Vårt företag har sin bas i Kalmar och har också närvaro i Mörbylånga, Borgholm, Torsås och Nybro.

Alla våra medarbetare är flerspråkiga, vilket innebär att vi kan erbjuda våra tjänster på flera olika språk.

Om oss

Välkommen till Alla Möjliga Tjänster – din städfirma i Kalmar

På vår lokala städfirma i Kalmar erbjuder vi städtjänster för både hem och kontor. Vi kan ta hand om allt från vanlig städning till att putsa fönster, klippa gräs, sätta upp gardiner och utföra mindre flyttuppdrag. Oavsett om det gäller företag eller privatpersoner, är vi glada att kunna erbjuda våra tjänster till alla.

Vi har valt att satsa på unga och nyanlända för att ge dem möjlighet att komma in i arbetslivet. Detta har gett oss mycket motiverade och engagerade medarbetare som arbetar med stor arbetsglädje och alltid strävar efter att leverera perfekt resultat. Vi är stolta över vilka vi är och vad vi har uppnått, och det visar sig genom de högkvalitativa tjänster vi erbjuder.

All vår personal är utbildade och har erfarenhet inom städbranschen vilket ger oss rätt förutsättningar att alltid utföra våra uppdrag korrekt och med högsta kvalitet. Vi är övertygade om att välutbildad personal är viktig för att kunna leverera tjänster som våra kunder är nöjda med.

Vi på vår städfirma är stolta över att kunna erbjuda en mängd olika städtjänster till våra kunder och samtidigt bidra till samhället genom att ge unga och nyanlända en chans att komma in i arbetslivet.

Med vänliga hälsningar
Jessica Rydell
Grundare av Alla möjliga tjänster

© Alla möjliga tjänster AB