Städfirman i Kalmar med prisvärda lösningar på alla möjliga tjänster

Trygg och prisvärd städning är någonting vi alltid kan leverera till våra fantastiska kunder. Vi kan hjälpa er med allt från hemstädning och företagsstäd till fönsterputsning och storstädning. Vi ser fram mot att ta tag i ditt projekt.

Vi finns i Kalmar, Mörbylånga, Borgholm, Torsås och Nybro.

Psst... Alla våra medarbetare är flerspråkiga!.

Städfirman i Kalmar med alla möjliga tjänster

Vi erbjuder städhjälp så som hemstädning, storstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även trädgårdshjälp, tillsyn, transporter och hjälp att skruva ihop möbler. För privatpersoner fixar vi självklart RUT-avdraget åt er. För företag erbjuder vi allt från kontorsstädning, trappstädning och byggstädning till slutstädning.

Vi finns i Kalmar, Mörbylånga, Borgholm, Torsås och Nybro.

Vår ambition är att göra din tillvaro mer bekväm genom våra tjänster. Men faktum är att det vi helst vill är att stötta ungdomar till sitt första riktiga jobb, ge dem bättre självkänsla och arbetslivserfarenhet. Det är viktigt för oss. Och att du som kund blir nöjd förstås.

© Alla möjliga tjänster AB

Städhjälp och flyttstädning

Vill du ha det rent och snyggt hemma? Ta hjälp av oss för städning. Vi utför alla typer av städning, hemstädning, storstädning och flyttstädning. Det ger dig tid till annat som du kanske tycker är roligare eller viktigare.

Byggstädning

Ta hjälp av oss för städning på byggen. Vi städar bodar och gör slutstädning med mera. Våra anställda är skolungdomar som gärna jobbar på kvällar och tidiga mornar.

Fönsterputsning

Har ni svårt att se ut, behöver fönsterna putsas? Fönsterputsning är vår specialitet. Vi pustar fönster hemma hos privat kunder. För företag och föreningar putsar vi fönster i kontor, kyrkor och trapphus med mera.

Trädgårdshjälp

Vi kommer gärna och klipper din gräsmatta. Ja även annan trädgårdsskötsel kan vi göra. Lägg dig i hängmattan och låt oss ta fram och använda din gräsklippare. Från 1/1 2021 har RUT-tjänsterna utökats med möjlighet för RUT-avdrag för tillsyn av ditt hem eller sommarstuga, transport av sånt som ska skänkas och för att få hjälp med att skruva ihop möbler. Fråga oss om hjälp även med detta.

Företags- och trappstädning

Låt oss sköta era trapphus och städningen på kontor och i butiker. Våra medarbetare städar gärna efter stängningsdags eftersom de ofta går i skolan på dagtid.

© Alla möjliga tjänster AB