Städfirman i Kalmar med prisvärda lösningar på alla möjliga tjänster

På Alla möjliga tjänster kan vi alltid erbjuda våra kunder trygg och prisvärd städning. Vi är stolta över att kunna erbjuda en rad olika städtjänster, som hemstädning, företagsstäd, fönsterputsning och flyttstädning. Oavsett vilken typ av städning du behöver hjälp med, ser vi fram emot att ta tag i ditt projekt och se till att dina städbehov uppfylls på bästa sätt.

Vårt företag har sin bas i Kalmar och har också närvaro i Mörbylånga, Borgholm, Torsås och Nybro.

Alla våra medarbetare är flerspråkiga, vilket innebär att vi kan erbjuda våra tjänster på flera olika språk.

Kontor-, lokal- och trappstädning

Hos Alla möjliga tjänster i Kalmar AB erbjuder vi professionell kontors- lokal- och trappstädning för företag i Kalmar med omgivning. Vi har mångårig erfarenhet av att städa kontor, lokaler och trappor och vi har en hög kompetens inom området. vårt mål är att leverera högkvalitativa tjänster med omtanke om miljön. Därför använder vi miljövänliga produkter vid vår städning för att minimera påverkan på miljön.

Vi förstår att det kan vara svårt att hitta tid för städningen under arbetsdagen, så vi erbjuder flexibla tider för vår kontorsstädning.Vi kan anpassa oss efter era önskemål och behov och städa när det passar er bäst, till exempel på kvällar och helger. 

Om ni är intresserade av att anlita oss för städning på er arbetsplats i Kalmar med omnejd är ni välkomna att kontakta oss för mer information och för att boka er städning eller få en offert. Vi ser fram emot att hjälpa er att få en ren och välstädad arbetsplats.


Kontakta oss för en offert. Mejla kontakt@allamojligatjanster.se

Eller fyll i formuläret:

© Alla möjliga tjänster AB

Hemstädning och flyttstädning

Vill du ha det rent och snyggt hemma? Ta hjälp av oss för städning. Vi utför alla typer av städning, hemstädning, storstädning och flyttstädning. Det ger dig tid till annat som du kanske tycker är roligare eller viktigare.

Fönsterputsning

Har ni svårt att se ut, behöver fönsterna putsas? Fönsterputsning är vår specialitet. Vi pustar fönster hemma hos privat kunder. För företag och föreningar putsar vi fönster i kontor, kyrkor och trapphus med mera.

Kontors-, lokal- och trappstädning

Låt oss sköta era trapphus och städningen på kontor och i butiker. 

Trädgårdshjälp

Vi kommer gärna och klipper din gräsmatta. Ja även annan trädgårdsskötsel kan vi göra. Lägg dig i hängmattan och låt oss ta fram och använda din gräsklippare. Eller varför inte utnyttja RUT-tjänsterna för tillsyn av ditt hem eller sommarstuga, transport av sånt som ska skänkas och för att få hjälp med att skruva ihop möbler?

Byggstädning

Ta hjälp av oss för städning på byggen. Vi städar bodar och gör slutstädning med mera. 

© Alla möjliga tjänster AB